this is boring..

jag hatar att inte göra nånting, finns inget tråkigare!
så nu ska jag lägga mig och se på film och hoppas på att nån ringer och vill va med mig.
ska ut imorgon med johanna, hoppas jag!
nej, film var det!

hörshej

skitliv.

det gick inte att föra över bilderna idag heller från iphonen, fortsätter det såhär så måste jag gå och fråga vad det är för fel..
så då tänkte jag bjuda på en grymt bra låt istället!
http://open.spotify.com/track/5lXn5jltHYohkBphDxYsHs

esest12s övernattning.

var somsagt på "övernattning" igår med klassen, vi gick från wargen till rannåsen och det tog ungefär flera timmar för mig, carro, olle & albin att gå dit eftersom vi gick ganska fel från början.
men vi kom ju fram till slut!
dagen bestod av ätning och lekar, skojskoj!
jag sov inte över, så jag åkte hem med carro vid 9 tiden.
ska visa er bilder nu som jag snodde ifrån carros blogg som snodde dom ifrån felicia.
 


och redan efter 4 dagar kan jag säga att jag tycker om min klass!





iphone pic

det enda jag vill är att kunna vara lycklig mer än jag är olycklig!

jag trodde jag gillade dig, men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig, fått det bevisat nu.

var på banken idag med kajsa och fick reda på mitt konto nummer så imorgon kommer min efterlängtade lön!
så på torsdag ska jag på en riktig shopping runda :D
fikade även med henne och isabell på törners, mums!
 
imorgon ska jag på den där övernattningen men jag sover inte över, ska bara vara där över dagen och kvällen.
har typ inte så mycket och säga, ska gå och fika nu och sen lägga mig och se på film!
skulle försöka hitta bild på det jag ska köpa, men hittade inga.. så ni får se det på torsdag!

styled by shoes.

när jag klev in i wargens aula idag tänkte jag "vad fan gör jag här nu igen?"
jag kan säga att jag var mer nervös i år jämfört med förra året, för nu kände jag inte en människa.
menmen, klassen verkar bra!
det vi gjorde idag var att presentera oss själva och leka lekar. det var inte sådär jätteroligt om jag ska säga min åsikt!
slutade vid 11 nångång, då gick jag ner till stan och va där med johanna ett tag, köpte ett par skor, ni ska få se dom sen!

nu ska jag beställa hem lite kläder från hm, vi hörs imorgon eller senare!

tankar och känslor.

nu när jag har fått chansen att gå om ettan och börja om helt så ska jag fan lyckas med skolan!
jag ska va med på varje idrottslektion och inte klaga på att jag har ont nånstans då jag inte ens har det, jag ska vara med på lektionerna och inte börja med läxorna dagen innan, utan jag ska helst börja med dom den dagen vi får dom, och jag ska även med på den där jävla fjällvandrings/övernattnings grejen från onsdag till torsdag, förra året var jag inte med men då hade jag faktiskt urinvägsinfektion eller hur det nu stavas på riktigt!

nu ska jag förbereda mig för sängläge, börjar 9 imorgon, vet inte riktigt när jag slutar men när jag slutar ska jag och johanna gå och söka jobb. men det tar vi imorgon!

godnatt på er :)

esest12.

på måndag står jag där igen, första året på gymnasiet.
jag har ju redan gjort det där en gång förut, då jag gick samhälle media, nu är det ny linje, nya klasskompisar, nya ämnen & helt nya lärare!
kommer gå estet media nu i 3 år.
att jag ska byta klass och gå med människor som är ett år yngre var nått jag tänkte på väldigt mycket förut, nu spelar det faktiskt inte så jättestor roll, jag kommer få håltimme på dom ämnen jag fått godkänt i & kommer då kunna plugga andra ämnen vilket är väldigt bra!
kommer även få 100 poäng extra eftersom jag inte kommer läsa språk, om jag inte väljer det på det individuella valet, men det tror jag inte att jag kommer göra.

på måndag klockan 9 kommer jag sitta i aulan på wargentinskolan med min vän matilda, som jag tror är väldigt nervös inför det här med gymnasiet.

första året på gymnasiet går ganska segt i början, men på slutet går det riktigt fort! det är ungefär som att fortsätta gå nian ett år till.

just me, myself and i!

freak

jag vill så himla gärna flytta till en egen lägenhet!
det skulle va perfekt, ingen som bestämmer nånting, mina egna regler!
har tittat runt på lägenheter och har hittat en 1:a snett ovanför matmästarn, och det är perfekt för då är det nära till skolan, nära till stan. dock inte så close to my friends på frösön..
men ska kika på fler runt frösön



footprints in the snow

idag har jag varit med johanna till ungdomsmottagningen, ätit pannkakor hos farmor med min bror och sett på 4 av 6 johan falk filmer med johanna och kajsa, nu sitter jag och väntar på att mina filmer jag har laddat ner ska laddats klart!
imorgon var det tänkt att jag skulle se på film med dom nämnda flickorna ovanför, men jag ska träffa en person istället, om jag skriver vem det är blir det världens ståhej från folk så jag håller det för mig själv!
oklart om han spenderar natten här eller inte, vi får se!
nu ska jag gå och borsta tänderna och hoppas på att filmerna är klar när jag kommer tillbaka!

mys

sitter hemma hos mig nu med johanna & ska ha ett wallander marathon, mys!
snart ska vi äta kladdkaka och jordgubbar, mums!

i'm in love

nu har jag laddat över alla bilder, det funkade efter ungefär 586 försök!
var hos gosungarna idag och både welma och lilly kunde gå, åh så stolt jag blev!
atm så dricker jag te, lyssnar på musik och smsar.
ska snart sova eftersom jag ska till tandläkaren imorgon klockan 08.20 "djup suck"
oklart om dom skulle sätta tandställningen på nedertänderna eller inte, det visar sig. sätter dom i den kommr jag ha ont i flera dagar framöver.. i know the feeling



welma i tunneln, lilly i lila!
jag orkar inte rotera på bilderna så ni får rotera på huvudet ;)

rubrikerna som ska stå här tycker inte jag om..

jag kom typ nyss hem från stan/johanna.
kom till johanna vid 14 tiden idag eller ja igår kanske man ska säga, då började vi göra iordning med dukning och sånt, sen var det kräftskiva som gällde och folket rullade in!

vet inte hur länge vi var hos johanna, men vi drog till stan efter ett tag, jag, kajsa, isabell, dennis, peter & patrik. och som alltid när man är ute med kajsa och dennis så hamnar vi alltid på kebab baren.. men det var gott den här gången också!
johanna och alex kom efter ett tag också, men sen drog jag johanna alex iväg med emil på en biltur och sen skjutsade han hem mig, väldigt snällt om honom!

jag hade tänkt visa några bilder från kvällen men det är nå knas med sladden så det ville inte funka..
nu ska jag lägga mig och se på film och sen sova, har en lång dag framför mig imorgon med barnpassning och middag hos mormor och morfar, godnatt!

nu eller aldrig, det är ditt val.

nu några dagar kvar på sommarlovet så börjar solen äntligen titta fram..
har iaf solat idag med johanna och kajsa hos johanna, åt även hos johanni, gooott!
efter maten gick jag johanna och dixie (johannas hund) till mig och såg på 2 wallander filmer. bästa svenska filmerna som finns!
när johanna hade gått möblerade jag om på mitt rum lite, jag vart nöjd! dock vet jag inte hur länge det kommer se ut så som det gör nu.. dödade även 2 små filurer med 8 ben som kröp fram, kände mig stolt!

imorgon hade jag partaj med johanna inbokat, men mammas bästa kompis även kallad min gudmor ska komma och sova här, så då var jag tvungen att vara hemma..
menmen det är helt okej, för på lördag är det kräftskiva med kajsa och johanna, och då jävlar är det partaj med alkohol dricka och kräfthattar! det kommer bli bäst och det kommer spåra :D
kommer vara bakis på söndag då jag ska va med welma och lilly men den smällen får jag ta!

nu ska jag placera mig i soffan framför någon film och en kopp vaniljte, vi hörs imorgon!

you learn.

ligger i soffan och trycker i mig massa godis och choklad, mensvärk är inte kul men godis hjälper!
har inte så hemskt mycket att säga, har iaf bokat upp resten av veckan.
ska kolla på film med johanna och kajsa imorgon, på fredag blir det utgång med johanna, på lördag blir det kräftskiva med johanna, kajsa, dennis, elin med mera. och på söndag ska jag äntligen få träffa mina älskade små skruttar! saknar welma som en tok, lilly har börjat gå så jag måste lära welma på söndag!
på måndag ska jag även sätta i tandställning på nedertänderna, och det kommer göra ont.. speciellt när jag har förkylningsblåsor på tungan.. nu ska jag se på film och fortsätta äta, ni som har mitt nummer får gärna slänga iväg ett sms :*

lost time is never found.

jag var till doktor idag och fick hostmedecin, men jag har prövat den förut och den hjälper verkligen ingenting så vi får se hur det här går!
sen fick jag även en gel mot mina blåsor under tungan, vet inte riktigt om det kommer funka.. man får hjärtklappning av det och det var lite obehagligt faktiskt!

det här inlägget var tråkigt, jag har ingenting att säga om vad jag gör på dagarna, ser på film, äter och sover gör jag!
nu ska jag se på film och äta, kul!

tredje söndagen i rad.

enda sen jag kom hem från gotland, det vill säga för 3 veckor sen har jag varit dunder förkyld.. och ingenting hjälper så till veckan blir det ett besök hos farbror doktorn, för det kan inte fortsätta såhär..

i allafall, så har jag jobbat klart för i sommar! och det känns jävligt skönt! har även varit ute både i fredags och lördags hos olivia med massa folk! det har varit roligt och jag har lärt känna lite nytt folk. tappade även rösten litegranna på fredagskvällen, men jag hittade den igen igår!

nu till veckan borde även min jordgubbslön komma till mig och den ligger på ungefär 6000 kronor, fick inte full lön eftersom jag har stått med kajsa och harald dom veckorna jag jobbade, men 6 lax är la gött det med!

nu ska jag lägga mig och vila och kika på film hela kvällen och veckan ut, jag ska bli frisk!!
ska även ta kort på min tunga, eller strecket under tungan, har nog en infektion där, det ser så ut!



juste, här är mitt nya skal!

lite saker om mig som ni kanske inte visste!

 
1. ett av det absolut värsta jag vet är spindlar, jag kan börja grina och skrika så fort jag ser dom, död eller levande.
2. jag kan verkligen inte sjunga.
3. jag älskar justin bieber.
4. jag har dansat i 8 år och jag verkligen älskar det.
5. jag står alltid på tå när jag tar kort.
6. blir fruktansvärt lätt svartsjuk.
7. har jag väl blivit kär i någon kan jag nästan inte släppa dom.
8. jag har alltid älskat disney filmer.
9. jag är väldigt hundrädd, lazy var den enda hunden jag verkligen tyckte om och inte var rädd för men tyvärr så finns inte hon längre..
10. har jag killproblem pratar jag oftast om dom med killkompisar och är det andra problem pratar jag med mina tjejkompisar.
11. jag tycker det är riktigt snyggt när killar har tatueringar eller piercingar.
12. ":p" & "xD" är dom värsta uttrycken som finns.
13. jag älskar att sova med killar, tycker det är så mysigt när dom ligger och håller om mig hihi :')
14. jag skulle tycka det vore sjukt coolt att simma med hajar.. hehe
15. jag har jättesvårt att ta emot komplimanger om min kropp och mitt utseende.
16. jag har svårt att äta och gå upp i vikt för jag har en ätstörning.
 
 

frågestund!

kör på en frågestund!
vet ej när jag svarar på frågorna, men fråga på nu! :D

that's what i love!

i 8 år har jag dansat nu, och det är det absolut bästa jag vet!
jag kan inte säga själv att jag är duktig på det men det är så himla roligt!
när jag dansar så försvinner alla problem och tankar och allt jag fokuserar på, är dansen.

jag har dansat funk, jazz, disco & street.
just nu ska jag fortsätta med jazzen och börja i street med min förra klasskompis jennifer, det kommer bli roligt!
jag dansade även disco också, men min ledare ska flytta till stockholm och gå balettakademin där så jag får se om jag ska dansa för nån annan eller om jag slutar med det.
det vore tråkigt att sluta disco för det är riktigt roligt & en snygg dansstil!
tycker att alla ska pröva på och dansa för ni kommer inte ångra er, det kan jag lova :)

i never wanted you more.

alla mina inlägg handlar om mitt jobb, och ja jag har jobbat idag med.
jobbade 4½ timme och jag frös verkligen ihjäl för jag har feber och min förkylning har bara blivit värre och värre..
åkte på dollarstore och öb efter jobbet med mamma, köpte en body butter, en kam, rakhyvlar, läppsyl eller hur det nu stavas, en parfym, en film & godis. billigt är bra :)
imorgon är jag ledig, det ska bli riktigt jäkla skönt!
ska träffa jennie innan hon åker tillbaka till luleå, sen på kvällen ska jag på eastern med mamma, bror & mammas kompis. mums!

nu ska jag inta soffläge och kika på film, hörs lite senare eller om några dagar!

hatar rubriker!

igår klickade jag hem ett iphone skal som jag har designat själv, det tycker jag var en bra hemsida och jag blev nöjd över hur skalet kommer se ut! kommer nog få hem det till veckan så ni får se hur det ser ut då!
caseapp.se heter hemsidan :)

the a team.

har jobbat idag, 10-14.30, det gick bra och väldigt snabbt! jag och kajsa sålde 912 liter idag och det var för att dom kostade 15 kr / litern.
jag har bara 4 dagar kvar av jordgubbsförsäljningen & sen får jag lov!!!
ska äta middag nu och sen bara mysa i soffan framför filmer och äta jordgubbar hehe..


jobb

står och jobbar atm, har stått den 13.30 och slutar om ungefär en halv timme! då ska jag ner på stan och möta upp jennie & amelia för att handla mat och hyra film, mys :) igår var jag ute med johanna, isabell var med en sväng också då vi var i lugnvik, sen drog jag och johanna in till stan och var där och gick runt, var med om ett polisdrama, scary! vi var med erik och john också. sen träffade jag även på 2 fulla vänner vid namn joel & johan, dom kommer inte ihåg att dom träffade mig :( nu ska jag fortsätta jobba, hörs!

tips! http://cancerlivsstil.se/

måste tipsa er om en blogg ni ska läsa!
den handlar om sebastian som lever med cancer, han har haft det i 10 år om jag inte minns helt fel och cancer har gjort att han har förlorat ett ben.
hans blogg är himla bra och han skriver om sin historia då han fick cancer, så ta och läs den!
 

better with you.

jag orkar inte blogga.. det är drygt och jag vet aldrig vad jag ska skriva, men nu ikväll kom jag på nått att skriva om!
var på bio igår med jennie & amelia, fast nu kom jag på att jag skrev det här inatt..

jag är iaf sjuk.. har feber, är förkyld och hör typ ingenting.. hatar att ha lock för öronen :(
var hos frissan idag och klippte & färgade. nöjd som alltid när jag går därifrån!
köpte även 2 nya tröjor & ringar på gina när jag var klar. dock ska jag lämna igen en imorgon.
träffade på jesper också, har varken sett eller pratat med honom på länge så det var trevligt.
sen promenerade jag upp till matmästarn och fick skjuts av john hem.

imorgon ska jag jobba mellan 15-19 & senare på kvällen blir det utgång med johanna!

ska även jobba på lördag men börjar inte förrän 13.30 så det är lugnt :)
nu ska jag se på spice girls filmen och sen sova.

update from my iphone!

ligger i sängen och smsar lite, ska snart sova för är ganska trött! var på bio ikväll med amelia och jennie, vi såg på batman & fyfan vad bra den var!! imorgon ska jag färga håret och klippa mig, oklart hur det ska va men det visar sig :) nu ska jag smsa lite till och sen kommer jag somna..

fridavagberg

Frida Vågberg

RSS 2.0